Веднага изчезни оттам.Така днес депутат от Възраждане се обърна с възможно

...
Веднага изчезни оттам.Така днес депутат от Възраждане се обърна с възможно
Коментари Харесай

Веднага изчезни оттам. Депутати от Възраждане свалиха Явор Божанков от трибуната

" Веднага изчезни оттова ".

Така през днешния ден народен представител от  " Възраждане " се обърна с допустимо най-груб звук към Явор Божанков ( " Продължаваме промяната - Демократична България " ). Божанков бе на трибуната, където искаше да изясни за какво е дал своя вот " срещу " за това Делян Пеевски да е член на комисията за промени в Конституцията. Чуха се и други реплики:

" Слизай незабавно оттова " и " Няма да приказваш ".

" Що да слизам? Къде да вървя? Ти ще казваш дали да приказвам ", отвърна Божанков.

Наложи се квесторите да се намесят и те обкръжиха депутата от ПП-ДБ. Около него обаче към този момент се бяха скупчили доста депутати от " Възраждане ".

За да предотврати напрежението ръководителят на Народното събрание Росен Желязков приключи съвещанието. А по-късно в профил водача на " Възраждане " Костадин Костадинов от днешното пленарно съвещание.

Така " Възраждане " извършиха заканата си да не дават на Божанков да приказва от парламентарната естрада. Тя обявиха това преди дни, когато избухна абсурдът, станал прочут като " Меки китки " и се стигна до пердах в пленарната зала.

Подобна опасност от " Възраждане " насочиха тогава и към Манол Пейков ( " Продължаваме промяната - Демократична България " ) във връзка различен скандал.

Заради " Възраждане " съвещанието бе прекъснато. Когато бе обновено те още веднъж не дадоха на Божанков да приказва.

" Уважаеми сътрудници от " Възраждане ", това, което вършиме е противоконституционно. Думата единствено аз мога да я давам, единствено аз мога да я лишавам ".

Това съобщи Росе Желязков.

След като депутатите от " Възраждане " отпред със своя ръководител не се съобразиха с думите му, Желязков в профил Костадин Костадинов от съвещанието. Заради напрежение в залата, ръководителят на Народното събрание разгласи, че закрива днешното съвещание.

Порицание бе наложено на народните представители Георги Георгиев, Деян Николов, Емил Янков, Стоян Таслаков, Славчо Крумов.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР